021-28425017

انتخاب رنگ برند

راهنمای انتخاب + سفارش آنلاین

رنگ برند (رنگ سازمانی) یکی از مهم‌ترین عناصر هویت بصری است. رنگ‌ها می‌توانند احساسات و عواطف مختلفی را در مخاطبان ایجاد کنند و به همین دلیل انتخاب رنگ برند اهمیت زیادی دارد. هنگام انتخاب رنگ برند یا رنگ سازمانی، باید به عوامل مختلف مثل زمینه فعالیت، مخاطبان هدف و پیام برندتان، توجه داشته باشید. روانشناسی رنگ باعث می‌شود تا رنگ‌ها در ترکیب باهم، معنی و مفهوم متفاوتی پیدا کنند و توجه به روانشناسی رنگ‌ها از واجبات انتخاب پالت رنگ برند است.

انتخاب رنگ برند به روش تخصصی می‌تواند تأثیر زیادی بر موفقیت کسب‌وکار شما داشته باشد. انتخاب رنگ سازمانی به شما کمک کند تا کسب‌وکارتان را نسبت به رقبا متمایز کنید، تصویر ذهنی مثبت در ذهن مخاطبان ایجاد کنید و به افزایش فروش و سودآوری برسید. پس این انتخاب را به صورت تصادفی انجام ندهید و کار را به متخصصین بسپارید.

رنگ برند
انتخاب رنگ برند را جدی بگیرید!

سفارش انتخاب رنگ برند

محتوانت؛ سایت مشاوره انتخاب رنگ سازمانی

محتوانت؛ سایت مشاوره و سفارش انتخاب رنگ سازمانی است که به صاحبان کسب‌وکارها کمک می‌کند تا پالت رنگی مناسب برای سازمان را انتخاب کنند. این سایت با بهره‌گیری از دانش و تجربه متخصصان خود، به مدیران کمک می‌کند تا رنگ‌هایی را انتخاب کنند که با هویت و ارزش‌های آنها مطابقت داشته باشد و پیام مورد نظرشان را به مخاطبان هدف منتقل کند. محتوانت؛ با دانستن اهمیت انتخاب رنگ برند ، بهترین پالت رنگی را برای شما انتخاب می‌کند. برای سفارش انتخاب رنگ سازمانی توسط کارشناسان ما، کافی است از طریق فرم زیر با ما در ارتباط باشید. کارشناس بخش مربوطه پس از دریافت اطلاعات اولیه شما، فرآیند مشاوره و انتخاب رنگ را آغاز می‌کند. مراحل انتخاب رنگ به این ترتیب است:

  1. پر کردن فرم سفارش و مشاوره: با پرکردن فرم، اطلاعات لازم در مورد سازمان، مخاطبان و اهداف آن‌ها را کسب می‌کنیم
  2. تحلیل شرایط و رقبا: کارشناس ما، کسب‌وکار شما و رقبا را تحلیل کرده و نقاط قوت و ضعف بصری آن را شناسایی می‌کند
  3. توصیه‌نامه رنگ‌ها: پس از تحلیل، پالت رنگی مناسب برای برندتان را پیشنهاد می‌دهیم
  4. تایید رنگ‌ها: در این مرحله رنگ‌ها برای بررسی شما ارسال شده و تغییرات لازم اعمال می‌شود
  5. ارسال پالت رنگ‌ها: پالت رنگی تایید شده را به صورت فایل PDF در اختیار شما قرار می‌دهیم

علاوه‌بر فرم بالا برای درخواست سفارش انتخاب رنگ سازمانی می‌توانید از ما مشاوره بگیرید. ما در محتوانت یک تیم حرفه‌ای مسلط به روانشناسی رنگ‌ها را داریم که می‌توانند وظیفه انتخاب رنگ برای سازمان شما را برعهده بگیرند. بعد از ارسال فرم انتخاب رنگ بلافاصله با شما تماس می‌گیریم تا در مورد نحوه اجرا اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار دهیم. در فرایند سفارش، می‌توانید ایده‌هایی که دارید را با ما در میان بگذارید. این نوید را به شما می‌دهیم که در نهایت پالت رنگی منحصر به فردی را برای شما طراحی خواهیم کرد.

رنگ برند؛ فلسفه کسب‌وکار شما را به‌صورت غیر مستقیم بیان کنید

اگر در حوزه بازاریابی فعالیت داشته باشید، احتمالا با مفهومی به نام رنگ برند، رنگ تجاری یا رنگ سازمانی آشنا هستید. اما رنگ برند چیست؟ به‌طور کلی رنگ برند به پیامی گفته می‌شود که در آن هویت، اهداف و شخصیت سازمان شما از طریق رنگ‌ها به مخاطبین منتقل خواهد شد. بسیاری از کسب‌وکارهای معروف مانند KFC و مک‌دونالد از رنگ‌های قرمز و زرد در لوگوی خود برای افزایش اشتهای مشتریانشان استفاده می‌کنند. پس می‌توان گفت که رنگ سازمانی یا تجاری اهمیتی دوچندان در دنیای امروز دارد و شما قطعا باید توجه زیادی به طراحی رنگ داشته باشید.

انتخاب نام برند

چرا باید به انتخاب رنگ برند توجه ویژه‌ای داشته باشیم؟

برای درک بهتر اهمیت رنگ برند، بهتر است به سراغ یک مثال ساده برویم. تصور کنید که برای یک خرید اینترنتی وارد وب‌سایتی می‌شوید که رنگ‌های استفاده شده در آن انرژی خوبی به شما تزریق نمی‌کنند. شما در زمان حضورتان در وب‌سایت اصلا متوجه این امر نخواهید شد. اما روانشانسی رنگ‌ها به‌صورت غیر مستقیم می‌تواند شما را از خرید کردن منصرف کند. درواقع رنگ سایت روی ناخودآگاه ذهن مخاطبان تاثیر می‌گذارد و نقش مهمی در تصمیم‌گیری آن‌ها دارد. البته باید گفت که پالت رنگ سازمانی تنها در طراحی وب‌سایت اهمیت ندارد. بلکه در طراحی لوگو، عناصر تبلیغات بصری و بسیاری از موارد دیگر نیز باید اعمال شود.

یکی دیگر از مثال‌های کاربردی برای درک اهمیت رنگ سازمانی، شرکت استارباکس است. ذهن شما با شنیدن نام استارباکس در همان لحظه اول به سراغ رنگ سبز می‌رود. این امر در مورد برخی استارتاپ‌های ایرانی مانند اسنپ نیز صدق می‌کند. به عبارت دیگر، یک پالت رنگ برند به‌راحتی می‌تواند هویت یک کسب‌وکار را در ذهن شما حک کند که ارزش بسیار بالایی در بازاریابی دارد. از دیگر مثال‌ها در این زمینه می‌توان به مک‌دونالد و فیسبوک اشاره کرد.

رنگ‌ها نقش مهمی در برانگیختن احساسات دارند

اگر به مباحث بازاریابی آشنا باشید، حتما می‌دانید که احساسات نقش بسیار پررنگی در خرید کردن افراد دارند. مشتریان با احساسات خود اقدام به خرید می‌کند و به همین خاطر اگر بتوانید روی احساسات آن‌ها تاثیر بگذارید، مقدار زیادی از مسیر بازاریابی را طی کرده‌اید. اما رنگ سازمانی چه نقشی در این زمینه دارد؟ رنگ‌ها به‌صورت مستقیم می‌توانند احساسات را در افراد تحریک کنند. برخی رنگ‌ها به مشتریان شما احساس قدرت می‌دهند، برخی حس همزادپنداری را در آن‌ها فعال می‌کنند و برخی دیگر باعث تحریک اشتهای آن‌ها می‌شوند!

به‌طور کلی یک کمپانی زمانی در بازاریابی موفق است که بتواند با مشتریان خود ارتباط عاطفی برقرار کند. رنگ‌ها ابزاری بسیار کاربردی و موثر در این زمینه هستند. درواقع تنها با طراحی یک لوگو به‌صورت آنلاین نمی‌توان با مشتریان ارتباط عاطفی ایجاد کرد. بلکه خلق یک پالت رنگ برند به‌صورت حرفه‌ای و استفاده از آن در انواع المان‌های بصری مانند لوگو یا تبلیغات است که منجر به شکل‌گیری ارتباط عاطفی با مشتریان می‌شود.

اهمیت انتخاب رنگ برند در برانگیختن احساسات

یکی دیگر از نکات بسیار مهم در زمینه اهمیت رنگ برند، تکرار است. زمانی که شما از یک کد رنگ خاص در تمام المان‌های بصری خود استفاده کنید (مانند استارباکس، اسنپ یا مک‌دونالد)، نرخ آگاهی از کسب‌وکار شما افزایش پیدا می‌کنند.

چگونه پالت رنگ برند را انتخاب کنیم؟

برای انتخاب پالت رنگ سازمانی، شما در ابتدا باید هویت و شخصیت کسب‌وکار خود را مشخص کنید. بعد از این که هویت، هدف و شخصیت را مشخص کردید، باید تعیین کنید که کدام رنگ‌ها با مفهوم کلی کسب‌وکار شما مطابق دارد. بعد از انتخاب یک پالت رنگی، باید از رنگ‌های سازمان در تمام تجربه کاربری مشتریان استفاده کنید. به عبارت دیگر، رنگ تجاری باید در مواردی مانند لوگو، وب‌سایت، ویترین فروشگاه حضوری، لباس کارکنان، بسته‌بندی و تبلیغات شما استفاده شود. چرا که تنها در این صورت می‌توان با رنگ کسب‌وکار روی احساس مشتریان تاثیر گذاشت.

برای انتخاب یک پالت رنگ سازمانی، باید با ویژگی‌های هر رنگ آشنا بود:

  • قرمز: از رنگ قرمز عموما برای ایجاد بزرگ‌ترین تاثیرات استفاده می‌شود. چرا که به‌خوبی می‌تواند توجه مخاطبین را جلب کند. عموما از رنگ قرمز در صنایع غذایی و خودروسازی استفاده می‌شود. برای مثال کوکاکولا و KFC از این رنگ در استفاده می‌کنند
  • نارنجی: این رنگ با شادی، حس خوب، خلاقیت و سرگم‌کننده بودن شناخته می‌شود. به همین خاطر در بسیاری از شبکه‌های تلویزیونی مخصوص کودک مانند Nickelodeon، از این رنگ در طراحی ویدیوها و موشن گرافیک‌ها استفاده می‌شود
  • زرد: این رنگ حس انرژی، گرما، نشاط و حس مثبت را به مخاطبین انتقال می‌دهد. از این رنگ نیز عموما در صنایع غذایی و در برخی موارد فناوری استفاده می‌شود
  • سبز: به‌عنوان آرامش‌بخش‌ترین رنگ برای چشم انسان شناخته می‌شود و رنگ شادابی، سلامتی و شادابی است. به‌طور کلی رنگ سبز محبوبیت زیادی در حوزه‌های مختلف دارد و توسط بسیاری از کمپانی‌ها مانند استارباکس استفاده می‌شود
  • آبی: این رنگ نشان‌دهنده اعتماد، مسئولیت‌پذیری و قابل اعتماد بودن است. تمام ویژگی‌هایی که افراد آرزو دارند تا شرکتشان آن‌ها را داشته باشد. باید اشاره کرد که برخی از شرکت‌ها از رنگ آبی به‌عنوان راهی برای ترغیب مردم به خرید استفاده می‌کنند

چگونه رنگ برند خود را انتخاب کنیم؟

برخی افراد تصور می‌کنند که انتخاب یک پالت رنگی برای کسب‌وکارشان فرایند بسیار ساده‌ای دارد. اما این تصور کاملا غلط است. چرا که شما باید مطابق با هویت، اهداف، حوزه فعالیت و … پالت رنگ بر‌ند را انتخاب کنید. به همین خاطر پیشنهاد می‌شود که انتخاب رنگ کسب‌وکار خود را به مجموعه‌ای حرفه‌ای و متخصص در این حوزه بسپارید. کارشناسان دیجیتال مارکتینگ با تسلط روی تمام حوزه‌ها مانند روانشناسی رنگ‌ها، ایجاد هویت کسب‌وکار و … به شما کمک می‌کنند تا پالت رنگی اختصاصی و موثر داشته باشید.

انتخاب رنگ برای برند

انتخاب رنگ برای سایت

رنگ یکی از مهمترین المان‌های تمایز سازمان در بین رقباست. در این بین، انتخاب رنگ برای سایت نیز اهمیت بالایی دارد. تصور کنید وب سایتی برای فروش محصولات خود طراحی کردید اما هر صفحه و بخش از آن حاوی رنگ متفاوتی است! این موضوع دلیل کافی برای عدم توجه شما به مبحث روانشانسی رنگ است. انتخاب رنگ مناسب برای سایت، به عنوان یکی از پارامترهای مهم در طراحی، می‌تواند بر تجربه کاربر به شدت تاثیر بگذارد. برای انتخاب رنگ مناسب، می‌توانید از نظرات متخصصین این حوزه استفاده کنید و به کمک رنگ‌های مرتبط با نوع محصول یا خدماتی که ارائه می‌کنید، یک پالت رنگی عالی طراحی کنید. 

بهترین رنگ برای وب سایت به ویژه بسته به نوع کسب و کار و بازار هدف متفاوت است. مثلاً در فروشگاه‌های اینترنتی، قرمز، زرد و نارنجی رنگ‌هایی هستند که بیشترین تأثیر را روی ترغیب مخاطب دارند، در حالی که در حوزه بازاریابی از رنگ سبز برای سایت استفاده می‌شود. رنگ سبز به عنوان دومین رنگ پرطرفدار در سایت، نمادی از طبیعت، رشد و زندگی، تجدید حیات، پول و ثروت و اعتماد به نفس است. بنابراین در نهایت انتخاب رنگ سایت نیاز به بررسی بیشتر عواملی مانند نوع کسب‌و‌کار، بازار هدف و اهداف سایت توسط یک متخصص دارد.

انتخاب پالت رنگی کسب‌وکار خود را به محتوانت بسپارید

با وجود این که در دنیای کسب‌وکارهای امروزی، عرضه محصولات یا خدمات باکیفیت اهمیت زیادی دارد، اما برای تضمین رشد کافی نیست. بلکه شما باید از تمام ابزارهای موجود برای توسعه کسب‌وکار خود استفاده کنید. انتخاب رنگ برند یکی از مهم‌ترین مباحثی است که کسب‌وکارهای بزرگ توجه ویژه‌ای به آن دارند. متخصصان دیجیتال برندینگ در محتوانت، به شما کمک می‌کنند تا پالت رنگی خود را مطابق با شخصیت و هویت کسب‌وکارتان انتخاب کنید. برای طراحی رنگ برند می‌توانید با کارشناسان ما در محتوانت تماس بگیرید. پیشنهاد می‌کنیم از مطالب آکادمی برندسازی نیز دیدن کنید تا اطلاعات کاملی در این زمینه بدست آورید.

4.4/5 – (8 امتیاز)

پاسخ به برخی سوالات شما

بهترین رنگ برند چه رنگی است؟

بهترین رنگ، رنگی است که با ماهیت کسب‌وکار ، اهداف و جامعه هدف شما همخوانی داشته باشد

چگونه برای سازمان رنگ انتخاب کنیم؟

بهترین تصمیم برای انتخاب رنگ، سفارش به یک مجموعه با سابقه است

خودم به تنهایی توانایی انتخاب رنگ را دارم؟

برای این کار باید شناخت دقیق از روانشناسی رنگ‌ها و تاثیر هر رنگ روی مخاطب داشته باشید. اگر در این زمینه تخصص دارید خودتان اقدام کنید.

هزینه انتخاب رنگ چقدر است؟

قیمت انتخاب رنگ کمی متغییر است و به عواملی مثل اندازه و سابقه کسب‌وکار و حوزه کاری آن دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *