021-28425017

هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ | فرار یا قرار در نبرد AI و DM

هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ
آنچه در این صفحه می‌خوانید

آیا هوش مصنوعی می‌تواند کشنده باشد؟ اگر این سوال در ذهن شما نیز شکل گرفته است نگران نباشید، چون شما هم مثل بسیاری از مارکترهای دیگر نگران آینده هوش مصنوعی هستید و از خطرات آن می‌ترسید. اما تاثیرات هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ چقدر است؟ و آیا این اثرات مخرب هستند؟ در ادامه به این سوالات پاسخ می‌دهیم. اما بهتر است قبل از هر چیز، کمی در مورد تاثیر هوش مصنوعی در صنعت دیجیتال مارکتینگ صحبت کنیم.

استفاده از هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ

استفاده از هوش مصنوعی در بازاریابی بسیار گسترده است. همانطور که ابزارهای هوش مصنوعی بیشتری در دسترس قرار می گیرند، به همان میزان نیز کاربردهای آن‌ها در صنعت بازاریابی گسترده‌تر می‌شود. این روزها ابزارهای مختلفی برای استفاده از هوش مصنوعی تعبیه شده است. به طور مثال در بخش بازاریابی با ایمیل، می‌توان از هوش مصنوعی برای جمع‌آوری ایمیل مخاطبان و اجرای کمپین‌های بازاریابی استفاده کرد. از طرفی برای بهینه‌سازی کمپین‌ها و دریافت KPI مدنظر می‌توان از هوش مصنوعی کمک گرفت. از کاربردهای دیگر هوش مصنوعی می‌توان به برقراری ارتباط با کاربران و پاسخگویی به سوالات آن‌ها اشاره کرد که به کمک چت بات‌ها (نوعی دیگر از ابزارهای هوش مصنوعی) اجرایی می‌شوند. اما پرطرفدارترین کاربرد هوش مصنوعی در بخش بازاریابی آنلاین، تولید محتوا برای کسب‌وکارهای مختلف است. روشی که به کمک آن می‌توان مطالب متنی متناسب با نیاز فرد را تولید کرد.

خطرات هوش مصنوعی در مارکتینگ را بشناسید

به عنوان یک متخصص، به احتمال زیاد در مورد خطرات هوش مصنوعی در کمپین‌های بازاریابی نگرانی هایی دارید. اما در این نگرانی تنها نیستید! و تعداد زیادی از همکاران شما نیز همین احساس را دارند.

به همین دلیل وقت آن است تا برسیم به بررسی مخاطراتی که در استفاده از هوش مصنوعی پیش روی مارکترها قرار دارد.

طبق نظرسنجی که در وب سایت نیل پتل منتشر شده است، شرکت کنندگان (مارکترها)، خطرهای پیش رو را طبق تصویر زیر انتخاب کردند.

هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ

سئو نبودن مطالب تولید شده 

نزدیک به 15درصد شرکت‌کنندگان معتقدند که سئو نبودن مطالبی که هوش مصنوعی تولید می‌کند در آینده مشکلات بسیاری را برای رتبه‌بندی صفحات یک سایت در نتایج جستجو بوجود می‌آورد. این تصور کاملا درست است و تا زمانی که هوش مصنوعی به تکامل نرسیده و نواقص آن برطرف نشده باشد نمی‌توان امیدی به بهینه‌ بودن مطالب ساخته شده توسط آن را داشت.

نادرست بودن داده‌های ارائه شده 

یکی دیگر از خطرات استفاده از هوش مصنوعی، اطلاعات غلطی است که ربات‌ه ارائه می‌کنند. حدود 12درصد از شرکت‌کنندگان معتقدند که به دلیل قدمت زیاد پایگاه داده‌هایی مثل Bing که معیار پاسخگویی ابزاری مثل ChatGPT است، اطلاعات غلط بلای جان بازاریابان خواهد شد.

شبیه بودن مطالب هوش مصنوعی به هم

حین کار با ابزارهای هوش مصنوعی مثل چت GPT متوجه پاسخ‌های متنوع و جذابی می‌شوید که شما را شگفت‌زده خواهند کرد. اما در صورتی که صدها یا هزاران کاربر یک سوال را از جی پی تی بپرسند، قطعا پاسخ‌ها تکراری و خسته‌کننده می‌شوند. در این نظرسنجی 12درصد از شرکت‌کنندگان این موضوع را خطری جدی برای استفاده از هوش مصنوعی می‌دانند.

هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ

رباتیک بودن پاسخ‌هایی که از هوش مصنوعی می‌گیریم

با وجود اینکه الگوهای گفتاری ربات‌های هوش مصنوعی دائما درحال بروزرسانی و نزدیک شدن به گفتار یک انسان است؛ اما هنوز هم پاسخ‌های غیر طبیعی و رباتیک به خوبی قابل مشاهده هستند. نزدیک به 13درصد از شرکت‌کنندگان این موضوع را یکی از خطرات استفاده از هوش مصنوعی می‌دانند.

نگرانی‌های حقوقی و اخلاقی برای کاربران

این نگرانی‌ها در ابزارهای ارتباطی و رسانه‌های اجتماعی امروزی تا حدود زیادی برطرف شدند اما تا برطرف شدن‌شان در ابزارهای هوش مصنوعی، زمان زیادی در پیش داریم. حدود 15درصد از مارکترهای شرکت‌کننده در نظرسنجی معتقدند که این نگرانی‌ها باعث ایجاد مخاطراتی حقوقی و اخلاقی خواهند شد. زیر پا گذاشتن حریم خصوصی کاربران از طریق دسترسی به داده‌های شخصی و یا دعاوی حقوقی بین کسب‌وکارها و مشتریان از خطراتی است که به واسطه هوش مصنوعی در کمین ماست.

وابستگی بیش از حد کاربران به هوش مصنوعی

زمانی که یک فناوری ارتباطی برای اولین بار در دسترس کاربران قرار می‌گیرد به سرعت پذیرفته شده و افراد زیادی از آن استفاده می‌کنند. این اتفاق باعث ایجاد وابستگی شدید در کاربران شده و به نوعی اعتیاد تبدیل می‌شود. تصور کنید که مدیران کمپین‌های تبلیغاتی نیز به هوش مصنوعی وابستگی پیدا کنند. در این حالت همه کمپین‌ها به خسته‌کننده‌ترین شکل ممکن اجرا می‌شوند.

عدم شخصی‌سازی داده‌های هوش مصنوعی برای هر کاربر

از آنجایی که اغلب کمپین‌های موفق بازاریابی روی مبحث شخصی‌سازی فردی داده‌ها پیش می‌روند، نبود شخصی‌سازی در زمان استفاده از هوش مصنوعی باعث کاهش تعامل کاربر با کمپین خواهد شد.

هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ

طوفانی به نام محتوا با هوش مصنوعی

در کسب‌وکارهای آنلاین یک نگرانی عمده به نام سئو وجود دارد. این نگرانی منجر به شناخت روش‌هایی برای بهتر دیده شدن کسب‌وکار بر اساس الگوریتم‌های موتورهای جستجو شده است. اما ناگهان توجه همه کاربران، بازاریابان و مدیران کسب‌وکار به موضوعی به نام محتوا با هوش مصنوعی جلب شده است. موضوعی که هیجانات، امیدواری‌ها و نگرانی‌های زیادی را ایجاد کرده است. از جمله نگرانی‌ها در این زمینه می‌توان به ارائه اطلاعات غلط در موضوعات تخصصی و کاهش رتبه سئو سایت‌ها به دلیل استفاده از این فناوری اشاره کرد.

محتوای هوش مصنوعی چیست؟

بیایید از ابتدا شروع کنیم و ببینیم فناوری Ai در این زمینه چطور کار می‌کند و چه راهی برای تشخیص محتوای هوش مصنوعی وجود دارد؟ منظور از این نوع مطالب، آن‌هایی است که با استفاده از انواع فناوری‌های هوش مصنوعی (Ai) ساخته می‌شود. چنین مطلبی می‌تواند هر چیزی باشد؛ از متن ساده گرفته تا تصاویر پیچیده و همینطور تجربیات تعاملی را شامل می‌شود. باید گفت این فناوری مبتنی بر Ai با استفاده از الگوریتم‌هایی خلق می‌شود که بر اساس ورودی یا داده‌های مدنظر کاربر برنامه‌ریزی شده‌اند. این فناوری بیشتر به عنوان هوش مصنوعی مولد نیز شناخته می‌شود. متون متنوعی را می‌توان با فناوری Ai به وجود آورد که این روزها به‌راحتی قابل تشخیص است. در ادامه به چند مورد از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • متن: مانند مقالات، داستان‌ها، شعرها، توضیحات محصول و پاسخ‌های ربات چت
  • تصاویر: مانند عکس ها، تصاویر و اینفوگرافیک ها
  • صدا: مانند موسیقی، گفتار و جلوه‌های صوتی
  • ویدئو: مانند ویدئوهای متحرک، تبلیغات و صحنه‌های فیلم
  • صدا: مانند سخنرانی برای دستیاران مجازی، گویندگی و صداگذاری
  • پردازش زبان طبیعی: مانند ترجمه زبان، تحلیل احساسات و خلاصه‌سازی
  • واقعیت مجازی و واقعیت افزوده: مانند مدل‌های سه بعدی، محیط‌ها و انیمیشن‌ها
  • کد و برنامه‌نویسی: مانند نرم‌افزارها، برنامه‌ها و بازی‌ها
  • داده‌ها و پیش‌بینی‌های مالی: مانند پیش‌بینی سهام، گزارش‌های مالی و تجزیه و تحلیل ریسک
  • داده‌ها و پیش بینی‌های علمی: مانند پیش‌بینی آب و هوا، تحقیقات علمی و کشف دارو

ربات ChatGPT؛ سردمدار متون هوش مصنوعی

همه ما با ربات‌هایی که در سایت‌ها به کار پاسخگویی آنلاین به مشتریان برای سوال‌های ساده و محدود مشغول هستند، آشنایی داریم. اما ChatGPT چیز دیگری است. رباتی که تقریبا برای هر سوالی که از آن بپرسید، جوابی دارد. همین مزیت باعث شده است که بسیاری از افراد از این ربات برای نوشتن محتوا با هوش مصنوعی مثل: پست‌های وبلاگ، ایمیل‌ها و بسیاری از موارد دیگر استفاده کنند.

تولید محتوا با هوش مصنوعی

ربات ChatGPT توسط شرکت OpenAI طراحی شده و ابزاری برای گفتگوی انسان با هوش مصنوعی است. موضوع این گفتگوها می‌تواند از برنامه‌نویسی رایانه و فیزیک کوانتوم تا شیوه‌های گل‌آرایی و تعمیر خودرو باشد. این ویژگی باعث شده است که کاربران بتوانند از این ربات به‌عنوان جایگزینی برای جستجو در موتورهای جستجو مانند گوگل نیز استفاده کنند. از دیگر کاربردهای این ربات می‌توان به نوشتن متن در قالب‌هایی مانند شعر و داستان٬ متون بازاریابی، ایمیل و … اشاره کرد.

نوشتن مطالب با هوش مصنوعی؛ عامل کاهش رتبه سئو!

قبل از هر چیز بهتر است بدانید ChatGPT همچون رقیبی برای موتور جستجو گوگل ظاهر شده است. حتی اگر ملاحظاتی مانند عدم اطمینان به صحت اطلاعات ارائه شده توسط این ربات و دیگر مدل‌های جدید هوش مصنوعی را نادیده بگیریم٬ کاملا طبیعی است که گوگل در‌ مقابل مطالب نوشته شده با هوش مصنوعی از جمله ChatGPT سخت‌گیر باشد.

تفاوتی ندارد شما در سایت خود به فروش محصولات و خدمات مشغول هستید یا برند شخصی یا شرکتی خود را معرفی کنید، هدف شما هرچه که باشد، استفاده از هوش مصنوعی برای نوشتن مطالب سایت می‌تواند تلاش‌های شما برای بازاریابی و حضور در صفحات نخست گوگل را به خطر بیندازد. زیرا گوگل از ابزارهایی برای تشخیص آن‌ها استفاده کرده و وب‌سایت‌های خاطی را به شیوه‌های مختلفی جریمه می‌کند.

پیشنهاد ما این است که اگر یک تیم دیجیتال مارکتینگ دارید، قوانین دقیقی را درباره عدم استفاده از هوش مصنوعی وضع کنید و این قوانین را به اطلاع اعضای تیم خود برسانید. همچنین اگر مدیر یک شرکت دیجیتال مارکتینگ هستید، احتمالا به‌زودی با اعلام نگرانی کارفرماها روبه‌رو می‌شوید. زیرا آن‌ها دیگر نمی‌خواهند تا متن نوشته شده با هوش مصنوعی را روی سایتشان بارگذاری کنند؛ چون باعث جریمه شدن سایت می‌شود.

تولید محتوا با هوش مصنوعی

محدودیت‌های هوش مصنوعی در نگارش مطالب چه هستند؟

بعد از نگرانی‌های حاصل از موضوع سئو باید نگران صحت مطالب خلق شده با هوش مصنوعی نیز باشید. در حال حاضر کارشناسان بسیاری در صنایع و زمینه‌های مختلفی در حال تست ChatGPT و دیگر مدل‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی هستند و نتایج برخی از این تحقیقات به‌شدت نگران‌کننده هستند.

برای مثال تحقیقات اخیر در مورد هوش مصنوعی نشان می‌دهد دانش ChatGPT فعلا مربوط به اطلاعات منتشر شده در سطح وب تا سال ۲۰۲۱ است. بنابراین پیشرفت‌های اخیر علوم مختلف از جمله پزشکی و داروشناسی را دربرنمی‌گیرد. بنابراین استفاده از آن در این زمینه‌ها حتی می‌تواند فاجعه‌بار باشد. این مساله تنها به این موضوع ختم نمی‌شود. برای مثال هرچه موضوع مورد نظر تخصصی‌تر باشد، احتمال افزایش خطا و ارائه اطلاعات غلط افزایش می‌یابد.

نمونه این موضوع را می‌توان در مقاله‌ای مطالعه کرد که مدیر عامل شرکت گورتام درباره اطلاعات غلط ChatGPT در زمینه راهکارهای ردیابی و دستگاه‌های تلتونیکا نوشته است. نکته جالب این است که لحن ChatGPT در ارائه این اطلاعات نادرست همراه با نوعی اطمینان خاطر است و هیچ‌گونه احتمال خطا درباره پاسخ‌های خود را نشان نمی‌دهد. در ادامه با برخی از دیگر مشکلات و محدودیت‌های هوش مصنوعی از در نوشتن مطالب سایت آشنا می‌شویم:

  • عدم دسترسی به همه داده‌های سطح وب در همه زمان‌ها
  • کند بودن هوش مصنوعی در ارائه برخی از پاسخ‌ها و در برخی موضوعات تخصصی حتی بیش از ده دقیقه طول می‌کشد
  • ایمیل‌های ایجاد شده توسط هوش مصنوعی از سوی گوگل شناسایی در جیمیل با عنوان هرزنامه تعریف می‌شوند
  • ناتوانی هوش مصنوعی در ارائه پاسخ جامع به سوالات چند وجهی
  • استفاده از الگوهای کلامی تکراری، با غنای بسیار کم و فقیر شدن مداوم زبان
  • برخورداری از پتانسیل کلاهبرداری و حملات فیشینگ به‌دلیل استفاده از لحنی انسانی
  • کاهش مشارکت انسانی و کاهش خلاقیت

آیا گوگل محتوای هوش مصنوعی را جریمه می‌کند؟

گوگل برای جلوگیری از انتشار هرزه‌نامه و مطالب بی‌کیفیت، شروع به تشخیص محتوای هوش مصنوعی و جریمه کردن سایت‌هایی کرده است که با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی قصد فریب دارند. اما فراتر از قلمرو گوگل، در سال‌های اخیر دانشگاهیان و سایر متخصصان نیز شاهد افزایش حجم محنوانویسی با Ai بوده‌اند. بنابر اظهارات مدیران ارشد گوگل، اگر برای نوشتن یک مقاله یا مطلب از ابزارهای یادگیری ماشینی استفاده شود، چنین مطالبی خودکار درنظر گرفته می‌شوند، به این معنی که همچنان برخلاف قوانین الگوریتم‌های گوگل هستند و به‌راحتی توسط ربات‌های از پیش تعریف شده، قابل ردیابی هستند.

ابزارهای تشخیص متون نوشته شده با هوش مصنوعی کدام‌ها هستند؟

برای تفکیک این نوع متون از متون انسانی، از هوش مصنوعی و پردازش زبان طبیعی استفاده می‌شود. در اینجا برخی از ابزارهای بررسی آورده شده است. این ابزارها به شما کمک می‌کنند تا بدون توجه به نرم‌افزاری که شخص برای نوشتن از آن استفاده کرده است، به تفکیک این نوع متون بپردازید.

ابزار Originality.AI

سایت Originality.AI ابزاری است که سرقت ادبی در متن را با استفاده از پردازش زبان طبیعی پیدا می‌کند. دانش‌آموزان، معلمان، ناشران و دیگران عمدتا از این ابزار برای تایید اصالت نوشته‌های خود استفاده می‌کنند. برای مشخص شدن اینکه آیا متن با هوش مصنوعی نگارش شده است یا نه، این نرم‌افزار آن را با پایگاه داده‌ای متشکل از بیش از 30 میلیارد صفحه آنلاین، مقاله دانشگاهی و سایر منابع مقایسه می‌کند. به‌علاوه، این ابزار با ارائه یک آنالیز اصالت، درصد متن منحصربه‌فرد را نشان می‌دهد و هر قسمتی را که مشابه مطالبی باشد که از قبل منتشر شده است، پرچم‌گذاری می‌کند.

ابزار Copyleaks

کپی‌لیکس نرم‌افزار یافتن سرقت ادبی است که متن را اسکن می‌کند و با استفاده از فناوری هوش مصنوعی به دنبال شباهت بین اسناد مختلف می‌گردد. روش‌های پردازش زبان طبیعی (NLP) و یادگیری ماشین توسط آشکارساز هوش مصنوعی کپی‌لیکس برای ارزیابی متن و یافتن شباهت‌های بین بخش‌های مختلف متن استفاده می‌شود. برای یافتن سرقت علمی از مقالات آکادمیک و سایر آثار مکتوب استفاده می‌شود.

صفحات وب، فایل‌های PDF و اسناد مایکروسافت آفیس (مثل ورد و اکسل) توسط برنامه اسکن می‌شوند. سپس این برنامه متن را با پایگاه داده وسیعی از منابع آنلاین و آفلاین مقایسه می‌کند تا شباهت‌هایی پیدا کند. حتی اگر مطالب بازنویسی هم شده باشد، باز از نظر کپی‌لیکس می‌تواند باعث سرقت ادبی تلقی شود.

علاوه بر این، این برنامه خلاصه کاملی از تشابهات متنی کشف شده را ارائه می‌کند. همچنین درصد تشابه، منابعی که در آن مشابه‌ها پیدا شده‌اند و نیز بخش‌های دقیقی که مطابقت دارند را به تفصیل شرح می‌دهد. این ابزار می‌تواند به کاربران در یافتن نمونه‌های اصیل کمک کند.

تشخیص تولید محتوا با هوش مصنوعی

ابزار Writer

ابزار Writer یک نرم‌افزار نمایش متن نوشته شده با هوش مصنوعی است. این برنامه با استفاده از تکنیک‌های یادگیری ماشین و پردازش زبان طبیعی، متن را برای شناسایی اشکال مختلف تجزیه و تحلیل می‌کند. رایتر می‌تواند بین انواع مختلف نوشتار از جمله مقالات خبری، پست‌های رسانه‌های اجتماعی و ارزیابی محصول تمایز قائل شود و آن مطالب را دسته‌بندی کند. این برنامه همچنین می‌تواند احساسات و عواطف را در متن مشخص کرده و نظرات مشتریان، پست‌های رسانه‌های اجتماعی و سایر انواع مطالب دارای نگارش مطلوب یا بد را از یکدیگر تفکیک کند.

این فناوری را می‌توان برای طیف گسترده ای از کارها، از جمله حذف مطالب ناخواسته از فیدهای رسانه‌های اجتماعی، یافتن داده‌های مرتبط در مجموعه داده‌های عظیم، و نیز ارزیابی میزان موفقیت در تلاش‌های بازاریابی به‌کار برد. پیشنهاد لحن، سبک یا ژانری که برای مطالب مناسب است نیز می‌تواند از سوی رایتر در هنگام نوشتن مفید باشد.

استفاده از هوش مصنوعی؛ راهی برای جلوگیری از مطالب بی‌کیفیت

با توجه به اینکه هوش مصنوعی جهان را متحول کرده است، بسیاری از افراد اصالت مطالبی را که به‌صورت آنلاین می‌خوانند، زیر سوال می‌برند. به همین دلیل موتور جست‌وجوی گوگل نیز راه‌های خلاقانه‌ای برای یافتن مطالب Ai دارد و در این مسیر سخت‌گیری زیادی به‌خرج می‌دهد و وب‌سایت‌های متخلف را جریمه می‌کند. همان‌طور که دیدیم، این امکان وجود دارد که از فناوری Ai برای تفکیک تولید محتوا با هوش مصنوعی و انسان استفاده شود تا وب سایت‌ها، مملو از متون بی روح و رباتیک نشوند.

آیا بدون ابزار می‌توان متن نوشته شده با ربات را پیدا کرد؟

با وجود همه پیشرفت‌های هوش مصنوعی هنوز هم راهکارهایی برای پیدا کردن مطالب نوشته شده با هوش مصنوعی بدون نیاز به پلتفرم‌ها و نرم‌افزارها وجود دارند. برخی از این راهکارها را به‌طور خلاصه مرور می‌کنیم:

  • طول جملات در مطالب AI معمولا کوتاه است
  • شما اثری از خلاقیت‌های منحصربه‌فرد که باعث هیجان و تحسین شما می‌شوند در این متن‌ها مشاهده نخواهید کرد
  • این نوع از مطالب پر‌ از تکرار عبارت‌ها و اصطلاحات هستند بدون این‌که تلاش چندانی برای استفاده از کلمات و اصطلاحات معادل شده باشد
  • هوش مصنوعی در گردآوری داده‌ها استاد است اما در تبدیل آن‌ها به مفاهیم جدید و ارائه تجزیه و تحلیل پیچیده مهارت بالایی ندارد

آیا تشخیص محتوای هوش مصنوعی سخت‌ می‌شود؟

ربات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی مثل ChatGPT  و Bard نگرانی‌های زیادی را تمام بخش‌ها ایجاد کرده است. مدل جدید این ربات با ویژگی‌های ارتقا یافته در راه است و به‌زودی در دسترس عموم قرار می‌گیرد. اما چندان جای نگرانی نیست زیرا در مقابل، شرکت گوگل و شرکت‌های فعال دیگر در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در حال توسعه آشکارسازهای هوش مصنوعی پیشرفته‌تر هستند. بنابراین باید منتظر بمانیم تا ببینیم این نبرد چه تاثیری در آینده بازاریابی و دیگر جنبه‌های زندگی بشری خواهد داشت. اگر شما هم از دسته افرادی هستید که برای کسب‌وکارتان وقت گذاشته‌اید و نمی‌خواهید تا یکشبه تمام ستون‌های آنرا تخریب کنید، برای نوشتن مطالب سایت (با اطمینان از انسانی بودن آن) با ما در ارتباط باشید.

راه مقابله با خطرات هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ

بهترین راه برای دوری از مخاطرات گفته شده پیرامون هوش مصنوعی این است که برای خودتان دو تا سه خطر بزرگ را نشانه‌گذاری کنید. به طور مثال فرض کنید “تحلیل اشتباه بازارهای مالی توسط هوش مصنوعی” را به عنوان خطری جدی انتخاب کرده‌اید. در مرحله بعد، به این فکر کنید که هوش مصنوعی در کدام بخش از مسیر کسب و کار قرار است کمک حالتان باشد. مثلا به این نتیجه می‌رسید که به کمک چت GPT شروع به تحلیل بازار رمز ارزها کنید.

در نهایت هم، برنامه‌ای برای کاهش مشکلات احتمالی که فکر می‌کنید ممکن است رخ دهد پیدا کنید. مثلا: با توجه به اینکه ممکن است تحلیلی اشتباه داشته باشید، پاسخ دریافت شده از چت بات جی پی تی را با تحلیل‌های انسانی ادغام کنید تا نتیجه نهایی قابل اعتماد باشد.

هوش مصنوعی پایان راه نیست، آغازی برای عصری جدید است

شاید با خواندن این مطلب، به طور کل قید استفاده از هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ را بزنید. اما این تصمیم درستی نیست. قطعا با در نظر گرفتن همه خطرات گفته شده، نمی‌توان هوش مصنوعی را جایگزینی برای بازاریابان یا نویسندگان محتوا دانست و عنصر انسانی بخش جدایی ناپذیر از فرایندهای بازاریابی سنتی و مدرن است. دوره پیش رو، عصر جدید برای استفاده از ابزارهای تحلیلی و تحقیق بر پایه هوش مصنوعی است نه عصر کنار زدن انسان‌های با تجربه. ما نیز در مجموعه محتوانت پر قدرت به راه‌مان ادامه می‌دهیم و برای آگاه‌سازی مخاطبان، دائما درحال تولید محتوا با موضوع دیجیتال مارکتینگ هستیم.

سوالات متداول

استفاده از هوش مصنوعی در بازاریابی آنلاین اشتباه است؟

مانند بسیاری از ابزارهای دیگر، هوش مصنوعی نیز می‌تواند برای اهداف بازاریابی شما مفید یا مضر باشد. تنها راه برای کاهش مشکلات، درک محدودیت‌های هوش مصنوعی است.

بزرگترین خطر هوش مصنوعی چیست؟

همانطور که اشاره شد سه خطر بزرگ هوش مصنوعی برای بازاریابی، عدم سئو مطالب، نگرانی‌های قانونی و اخلاقی و وابستگی بیش از حد است. اگر استفاده از هوش مصنوعی برای شما واقعاً مهم باشد، می‌توانید با نکات گفته شده این خطرات را کاهش دهید.

مطالب مرتبط را بخوانید

5/5 – (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *